MSMO 2009-2010
Aktuality
Naše akce
Výstavy členů
Seznam členů
Naše pravidla
Mapa webu
Kontakt
Tapety na plochu
Úvodní stránka

webmaster:

spacek@kmf.cz


 



Zápis ze schůze KMF "U zlaté konve" ze dne 27.1. 2007

Tak jsme se sešli v poměrně hojném počtu.
Zrekapitulovali jsme dění Klubu v uplynulém roce 2006. Připomenuli jsme také plán roku 2007 a rozdělili z toho plynoucí úkoly. Pokladník Pavel Špaček apeloval na všechny členy KMF, aby uhradili své členské příspěvky. Poté, co byla jména dlužníků přečtena nahlas, dluh se o poznání snížil. Zbytku dlužníků doporučujeme, aby kontaktovali pokladníka a svůj dluh co nejdříve uhradili. Děkujeme.
Se zajímavým návrhem přišli fotografové ze Znojma zastoupení Jirkou Lepšem. Jejich návrh, že by se zúčastnili pouze výjezdních fotografování a neplatili příspěvky, z kterých se částečně tyto výjezdy hradí je zajímavý, ale asi neprojde. Také zazněla možnost utvořit na tomto webu oddělení přístupné jen členům, kde bychom si mohli fotografie sami hodnotit. Tato myšlenka je do budoucna dobrá, ale v době, kdy členové neposílají fotografie a nemají zde portfólio ( z 56 členů má na webu své fotografie 18 fotografů) je myslím zbytečná. Můžeme o tom uvažovat až zde budou fotografie alespoň 3/4 fotografů.

Byly domluvené výjezdy do Broumova a Beskyd. Každý člen, který se chce těchto výjezdů zúčastnit musí zaplatit zálohu ve výši 300,- Kč Jiřímu Slámovy. Tato záloha slouží k zaplacení záloh na noclehy, které musíme zajistit v předstihu podle počtu přihlášených osob. Není nadále možné slíbit účast a pak nepřijet, jak se v poslední době stává. Je nutné si uvědomit, že máme objednané noclehy pro určitý počet členů a poskytovatel noclehů s tímto také počítá. Je pak dost trapné, pokud nás přijede polovina. Věřte že ti co dojedou se necítí nejlépe, když si postele zamluvíme, ale nezaplatíme. Toto je omluvitelné pouze při "úmrtí". Kdo se tedy nepřihlásí a nesloží zálohu, nepojede.

Na schůzi proběhla již tradičně soutěž PFek. Každý hodnotící měl tři platné hlasy, které dal třem vybraným dílkům.
1. místo:
Hynek Michael
2. místo
Čáp Jan
3. místo
Jiří Sláma
Autorům oceněných PFek byly předány věcné ceny.

Na schůzce jsme hodnotili fotografie Moravskoslezského mapového okruhu.

Fotečky


Prezentace na webu:

Každý z členů KMF, který má zájem o prezentaci na webovských stránkách www.kmf.cz, nechť předá své fotografie a údaje, které chce na stránkách o sobě zveřejnit na adresu správce www stránek: Pavel Špaček, Luční 3a, Brno, 616 00, spacek@e-hracky.cz .

Zápis ke stažení zde

NAVRCHOLU.cz